Hekwerk- en Montagebedrijf Berkvens is een jong, sterk en dynamisch bedrijf met oog voor detail in de hekwerkiHekwerk- en Montagebedrijf Berkvens is een jong, sterk en dynamisch bedrijf met oog voor detail in de hekwerkindustrie, waar vanuit de oplossing voor uw terreinbeveiliging wordt gedacht en niet vanuit het product. De klant staat immers centraal.

Hekwerk- en montagebedrijf Berkvens was eerst gevestigd in Vierlingsbeek en werd ruim 28 jaar gerund door Piet Berkvens. In 2019 heeft Marco de Bruijn het bedrijf overgenomen en is het bedrijf verhuisd naar de Spoorstraat in Tienray. Het bedrijf zal echter wel onder de naam Hekwerk- en Montagebedrijf Berkvens blijven werken.

Hekwerk geeft een gevoel van veiligheid, maar is daarnaast ook uw uithangbord van uw bedrijf of woning, dus wilt u ook hekwerk van klasse.

Als particulier of bedrijf bent u aan het goede adres als het gaat om sierhekwerk, gaashekwerk, spijlen-hekwerk, dubbelstaafmat hekwerk, plantsoenhekwerk en verschillende soorten toegangspoorten.

Wij beschouwen alles als een klant specifiek product. Kortom; het moet aansluiten bij al uw wensen, infrastructuur, bedrijfsregels en/of plaatselijke verordeningen.

Alle producten worden:

  • met de grootste zorg op maat en naar wens gemaakt.
  • de door ons geproduceerde producten worden door een gerenommeerde verzinkerij verzonken en gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze.
  • professioneel geplaatst.

Ook het straat- metselwerk- en elektrowerk kan eventueel door ons geregeld.