Dubbelstaafmat hekwerk, ook wel rastermat-hekwerk genoemd, is een fraai product met een moderne aanblik. Dubbelstaafmat hekwerk is populair omdat het voor vele doeleinden geschikt is. Mede door de moderne look en de interessante prijs- en kwaliteitsverhouding. Strak en toch robuust. Het hekwerk is ideaal als terreinbeveiliging of als terrein afscheiding voor partiulier en zakelijk gebruik. Daarnaast biedt het hekwerk mogelijkheden voor uw tuin, doordat er begroeiing tegenaan gezet kan worden. Dit duurzame en onderhoudsvrije hekwerk is te verkrijgen in vele verschillende hoogtes en RAL-kleuren. Het is een van de meest gekozen hekwerken in Nederland. 

Ook veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van dubbelstaaf hekwerk. Door de kindvriendelijke constructie wordt dit soort hekwerk veel gebruikt als afscheidingen van speelplaatsen in woonwijken, schoolpleinen en kinderdagverblijven.

Mocht u vragen over staafmat hekwerk hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact op. Graag adviseren wij u over de beste oplossing.