Bij een effectieve afrastering hoort een bijpassende poort!

Hekwerk en Montagebedrijf Berkvens biedt u een scala aan mogelijkheden wat betreft poorten. Door uw terrein af te sluiten met een poort, voorkomt u dat er ongenode gasten binnenkomen. Het bedienen van uw poort met 1 druk op de knop, wie wil dat niet!!

Hekwerk- en Montagebedrijf Berkvens kan ook de automatisering van uw poort verzorgen. Dit kan d.m.v. een intercom of telefoon. 

Tevens zal de waarde van uw huis verhogen door een automatiseringssysteem.


Draaipoorten zijn er in talloze uitvoeringen en doorgangen in enkele of dubbele uitvoering, van groot tot klein. Een ideale oplossing voor toegangscontrole met een beperkte beveiliging. Draaipoorten bestaan altijd uit een scharnierpunt en een aanslagpunt. Hiervoor hoeven echter niet altijd pilasters gebruikt te worden, maar dit kan bijvoorbeeld ook met een muurscharnier of een muuraanslag bevestigd worden. Een draaipoort is een uitstekende manier om de toegang tot uw terrein of gebouw af te sluiten, al dan niet voorzien van elektrische bediening. Door de solide en slimme ophanging, met verstelbare scharnieren, kunnen de poortvleugels 180 graden worden geopend. 

 


Uiteraard wilt u in uw terreinbeveiliging ook een doorgang, welke bij sluiting een mooi geheel geeft van uw aanzicht. De schuifpoort is vele gevallen een efficiëntere manier om met uw ruimte om te gaan met betrekking tot een draaipoort. Uw omheining is pas écht af met een schuifpoort. Welke schuifbare poort u ook kiest: kwaliteit en veiligheid staan voorop. Kiest u bijvoorbeeld voor een standaard handbediende schuifpoort, of gaat u voor een hightech elektrische schuifpoort met geluidsarme aandrijving. Wij leveren zowel schuifpoort op rail als vrijdragend.