Een hekwerk dat vele mogelijkheden kent. Van nostalgisch tot strak, van eenvoudig tot druk. Hekwerk- en Montagebedrijf Berkvens verzorgt sierhekwerken op maat en naar uw ontwerp.

Uw sierhekwerk is bij ons nooit standaard. Er zijn een aantal basismodellen. Maar hiermee kunt U eindeloos variëren. Zo zijn er een aantal verschillende sierpunten voor boven op uw spijlen. Of u kiest voor een model zonder sierpunt. Ook zijn er diverse paalkoppen voor boven op de palen van het sierhekwerk. Het staat u natuurlijk ook vrij om zelf een ontwerp te maken en dit door ons uit te laten voeren.

Vindt u het lastig om te bepalen welk model het beste bij u en de betreffende situatie past, dan komen wij graag vrijblijvend bij u om te adviseren.Een sierhekwerk verfraait het uitzicht van uw woning of uw bedrijf. Het is onderhoudsvrij, dus na plaatsing heeft u er voor de rest van uw leven plezier van. 

Poorten en hekwerken worden volledig in eigen huis ontworpen naar uw wensen. Samen kijken we wat het beste past en welke oplossing het meest geschikt is voor uw omgeving. Dit werken we uit op een tekening, zodat u goed kunt zien hoe de toegangspoort eruit zal komen te zien.